top of page

Colònies Escolars

Colònies Escolars

Gaudireu de la natura en un entorn meravellós, al mig del Parc natural del Montseny.


A El Pinatar sereu els protagonistes de cada aventura, acompanyats sempre pels millors monitors .
Durant la vostra estada, potenciarem el coneixement de l'entorn amb un contacte directe amb la natura, mitjançant excursions, jocs i tallers. Podreu escollir diferents centres d'interès adequats a totes les edats.


Farem tot el possible perquè sigui una experiència única i emocionant, ajudant als infants en el seu desenvolupament, fomentant l'autonomia personal i la cohesió amb el grup.

CENTRES D'INTERÈS

Oferim diferents centres d'interès adaptats a cada cicle. 

EDUCACIÓ INFANTIL / CICLE INICIAL

Captura de pantalla 2019-03-28 14.50.12.
Captura de pantalla 2019-03-28 15.05.32.
Captura de pantalla 2019-03-28 14.50.35.

CICLE MITJÀ / CICLE SUPERIOR

Captura de pantalla 2019-03-28 15.07.47.
Captura de pantalla 2019-03-28 14.51.16.
Captura de pantalla 2019-03-28 14.51.25.

MULTIAVENTURA: (CM, CS i ESO)

Farem una rotació d’activitats d’aventura guiats per monitors especialitzats i amb tot els material de seguretat necessaris. Haureu d’escollir una d’aquestes dues opcions:

  • Circuit de ponts: Farem un recorregut per diferents ponts en alçada d’arbre a arbre on cada participant aprendrà a auto-assegurar-se per passar de pont a pont: Pont de Mico, Pont Tibetà, Passarel.la de Troncs, etc.

  • Electron o escala d’helicòpter: Escala mòbil de corda fixada a un arbre. És una simulació d’una escala de rescats d’helicòpter. Els participants aniran assegurats amb arnés, corda i casc.

  • Orientació: Una brúixola, un mapa i molt bona vista són els elements per aconseguir trobar totes les fites i ser els primers a completar el circuit que us proposem.

  • Via ferrada: Itinerari horitzontal equipat amb diversos materials com grapes, preses, passamans i cadenes. Els participants aniran assegurats amb arnés, corda i casc.

  • Tir amb arc: Practicarem aquest esport individual ple de sensacions on posarem a prova la nostra punteria, precisió i capacitat de concentració en cada tir.

  • Escalada: Pujarem per la paret d’un rocòdrom amb preses d’escalada. Els participants aniran assegurats amb arnés, corda i casc.

 

bottom of page