top of page

Colònies Escolars

Colònies Escolars
Colònies Escolars

Casa de Colònies El Pinatar

press to zoom
Bosc Vertical
Bosc Vertical

Casa de colònies El Pinatar

press to zoom
Colònies Escolars
Colònies Escolars

Casa de Colònies El Pinatar

press to zoom
Colònies Escolars
Colònies Escolars

Casa de Colònies El Pinatar

press to zoom
1/9

Colònies Escolars

Gaudireu de la natura en un entorn meravellós, al mig del Parc natural del Montseny.


A El Pinatar sereu els protagonistes de cada aventura, acompanyats sempre pels millors monitors .
Durant la vostra estada, potenciarem el coneixement de l'entorn amb un contacte directe amb la natura, mitjançant excursions, jocs i tallers. Podreu escollir diferents centres d'interès adequats a totes les edats.


Farem tot el possible perquè sigui una experiència única i emocionant, ajudant als infants en el seu desenvolupament, fomentant l'autonomia personal i la cohesió amb el grup.

CENTRES D'INTERÈS

Oferim diferents centres d'interès adaptats a cada cicle. 

EDUCACIÓ INFANTIL / CICLE INICIAL

Captura de pantalla 2019-03-28 14.50.12.
Captura de pantalla 2019-03-28 15.05.32.
Captura de pantalla 2019-03-28 14.50.35.

CICLE MITJÀ / CICLE SUPERIOR

Captura de pantalla 2019-03-28 15.07.47.
Captura de pantalla 2019-03-28 14.51.16.
Captura de pantalla 2019-03-28 14.51.25.

MULTIAVENTURA: (CM, CS i ESO)

Farem una rotació d’activitats d’aventura guiats per monitors especialitzats i amb tot els material de seguretat necessaris. Haureu d’escollir una d’aquestes dues opcions:

  • Circuit de ponts: Farem un recorregut per diferents ponts en alçada d’arbre a arbre on cada participant aprendrà a auto-assegurar-se per passar de pont a pont: Pont de Mico, Pont Tibetà, Passarel.la de Troncs, etc.

  • Electron o escala d’helicòpter: Escala mòbil de corda fixada a un arbre. És una simulació d’una escala de rescats d’helicòpter. Els participants aniran assegurats amb arnés, corda i casc.

  • Orientació: Una brúixola, un mapa i molt bona vista són els elements per aconseguir trobar totes les fites i ser els primers a completar el circuit que us proposem.

  • Via ferrada: Itinerari horitzontal equipat amb diversos materials com grapes, preses, passamans i cadenes. Els participants aniran assegurats amb arnés, corda i casc.

  • Tir amb arc: Practicarem aquest esport individual ple de sensacions on posarem a prova la nostra punteria, precisió i capacitat de concentració en cada tir.

  • Escalada: Pujarem per la paret d’un rocòdrom amb preses d’escalada. Els participants aniran assegurats amb arnés, corda i casc.

 

bottom of page