top of page

Clubs Esportius

Practicar esport a la nostra Casa de Colònies es molt fàcil! 

A El Pinatar trobareu les instal·lacions necessàries per organitzar estades esportives a l'entorn del Parc Natural del Montseny.
Els nostres equipaments permeten practicar de forma intensiva una gran varietat d'activitats esportives
: futbol sala, bàsquet, handbol, hoquei, patinatge, escalada, judo, karate, aeròbic, dansa, etc.

POLIESPORTIUS

La gran varietat de modalitats esportives que es poden practicar a El Pinatar ens han convertit en un referent per a organitzar estades de bàsquet, futbol sala o handbol.

Les nostres instal·lacions amb tres pistes poliesportives, una d'elles de 1000m2 coberta amb il·luminació nocturna, recentment pavimentada on si plou podreu seguir practicant esport.

El Pinatar té un equip de monitors que també poden donar suport per organitzar activitats dirigides (tirolina, bosc vertical, rocòdrom, bicicleta de muntanya) o colònies d'estiu.

 

BASQUET

Pista poliesportiva de 1000 m2 amb il·luminación nocturna a la que podreu realitzar els vostres stages de pretemporada o campus de setmana Santa, estiu o torneigs de qualsevol categoria.

FUTBOL / HANDBOL

Disposem de dues pistes, una de coberta, recentment pavimentada i amb il·luminación nocturna, una altre de poliesportiva apte per hàmbol i futbol sala.

ARTS MARCIALS

Clubs de judo, karate, aikido o taekwondo de tota Catalunya visiten regularment El Pinatar per a fer estades d'intensificació de tècnica, exàmens oficials, convivències entre clubs, competicions o colònies d'estiu. 

HOQUEI PATINS I PATINATGE

Disposem de dues pistes, una especial per hoquei patins amb proteccions laterals i un altre de coberta, recentment pavimentada on si plou podeu seguir practicant el vostre esport. les tenim a disposició de clubs i escoles que cerquin un bon clima per a organitzar estades i entrenaments intensius durant tot l'any. 

DANSA I TEATRE

Ens agrada la dansa i per això tenim una sala de 100m², amb els seus respectius miralls i terres de parquet. Aquestes instal·lacions han tingut una bona acollida entre les escoles de dansa i els grups de teatre experimental. Ideal per a fer assajos finals, preparació d'exàmens oficials, convivències, etc. El Pinatar té un equip de monitors que també us poden donar suport per a organitzar activitats dirigides(tirolina, bosc vertical, rocòdrom, btt) o colònies d'estiu.

 

bottom of page